به نام خدا
ژله آلوئه ورا :
ژله ها از خانواده دسرهای خوشمزه و پر طرفدار هستند که در مهمانی ها و دورهمی ها سرو می شوند و محبوب می باشند . ما در چینود این بار به سراغ ژله آلوئه ورا رفته ایم که به دلیل خواص آن زیاد توصیه می شود که می توان به شکل های مختلفی همچون مخلوط با بستنی ، شیر ، و یا خامه ترکیب کرد و از خوردنش نیز لذت برد ، با ما در این مطلب همراه باشید .
( نکته قابل توجه اینکه ژله آلوئه ورا به خاطر نداشتن رنگ، برای تهیه دسرهای جذابی نظیر ژله تزریقی، ژله سه بعدی و … نیز مورد استفاده قرار میگیرد )
طرز تهیه ژله آلوئه ورا با شیر :
برای درست کردن این ژله خوشمزه کمتر از نیم ساعت زمان نیاز است .مواد لازم : یک بسته پودر آلوئه ورا ، شیر پاستوریزه یک لیوان و نیم ….
برای طرز تهیه ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب و شیر را داخل آن ریخته و بعد پودر را اضافه می کنیم و آن را خوب هم میزنیم تا حل شود و مایه بدست آمده را داخل قالب می ریزیم و آن را در یخچال می گذاریم تا ژله ببندد و به اصطلاح سفت شود.
( حداقل زمان بستن این ژله سه ساعت می باشد که هر چی بیشتر هم بماند بهتر از قالب جدا می شود ، همچنین اگر در ظرف مخصوص بریزید دیگر نیاز نیس از قالب جدا کنید و مستقیم آماده سرو می باشد )
طرز تهیه ژله آلوئه ورا با بستنی :
یک ژله ترکیبی و خوش طعم که می توانید با درست کردن آن دوستان و عزیزان خود را دور هم جمع کرده و لذت آن را شریک بشوید . مواد لازم : ( برای حداقل چهار نفر) پودر ژله آلوئه ورا دو بسته ، بستنی وانیلی ساده دو عدد ، آب جوش سه لیوان ، رنگ خوراکی دلخواه به مقدار لازم ، مدت زمان آماده کردن کمتر از نیم ساعت . حالا برای طرز تهیه اول می رویم سراغ دو بسته پودر ژله و آن را با ۳ لیوان آب جوش مخلوط کرده و به خوبی حل میکنیم و هنگامی که پودر کاملا حل شد کمی صبر کنید تا خنک شود.
لینک اختصاصی چینود
وقتی همدما با بستنی شد آنها را باهم مخلوط می کنیم و سپس میتوانیم چند قطره رنگ خوراکی را به مایه دسر اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنیم تا رنگ آن یک دست بشود . مواد حاصل شده را در قالب یا ظرف مورد نظر ریخته و آن را حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد .بعد از زمان مورد نظر ژله بستنی آماده سرو است.
طرز تهیه ژله آلوئه ورا با خامه :
یک ژله خوشمزه و محبوب برای شمایی که دنبال طعم متفاوت هستید . مواد لازم : پودر ژله آلوئه ورا یک بسته ، خامه صبحانه یک لیوان ( توجه داشته باشید نه سفت باشد نه آبکی ) مدت زمان برای آماده کردن کمتر از نیم ساعت می باشد .
در ابتدا پودر ژله را در یک ظرف ریخته و یک لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و می گذاریم کمی سرد بشود سپس خامه را که هم دما با ژله باشد به آن اضافه می کنیم ( توجه داشته باشید اگر خامه سرد تر باشد و به مایه ژله اضافه شود بریده می شود و اونچه مدنظر هست نخواهد شد ) وقتی مواد حاضر شد وانیل را نیز اضافه می کنیم و خوب مواد را ترکیب می کنیم و مایه حاضر شده را داخل قالب یا ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا سرد و آماده سرو بشود .
( می توانید قبل از داخل یخچال گذاشتن کمی بچشید و اگر شیرینی آن کم بود کمی شکر به آن اضافه کنید)
مطالب مرتبط