غذاهای محلی آلمان
غذاهای محلی آلمان : وقتی به غذا های اروپایی فکر می کنید ، معمولاً غذا های عالی ایتالیا و فرانسه به ذهنتان خطور می کند ، اما از اینکه چقدر صحنه غذا در آلمان نیز خوب است ، شگفت زده خواهید شد . با جمعیتی بیش از 83 میلیون نفر و سنت های متنوع ، غذاهای آلمانی بسیار بیشتر از شنیتسل و براتورست هستند.
ما در گذشته هنگام سفر از طریق آلمان اغلب با سفارش دادن وعده های غذایی خود مشکل داشتیم ، بنابراین برای کمک به سهولت در تجربه غذاخوری شما ، لیستی از بهترین غذاهای سنتی آلمانی را گردآوری کردیم . با ترکیبی از مواد غنی و دلچسب ، تهیه اکثر غذاهای آلمانی نسبتاً آسان است .
وقتی به غذاهای سنتی آلمان فکر می کنیم ، اغلب غنی و سنگین هستند و تقریباً همیشه شامل گوشت می شوند .ما لیستی از محبوب ترین غذا های آلمانی که برای همه نوع غذاخوری ها جذاب است را گردآوری کرده ایم . چه به دنبال دسر اصیل آلمانی باشید و چه چیزی خلاقانه تر ، این 10 غذای آلمانی است که می توانید امروز آنها را امتحان کنید.
1 – سوسیس کبابی ( Bratwurst )
یکی از سنتی ترین و محبوب ترین غذا های آلمانی می توان به براتوورست اشاره کرد . Bratwurst سوسیس هایی است که با گوشت چرخ کرده ، گوشت گاو یا گوساله تهیه می شود .
غذاهای محلی آلمان
سپس سوسیس ها را در تابه سرخ می کنند یا تفت می دهند تا ترد شوند . می توانید براتوورست را با خردل سرو کنید . بسیاری از آلمانی ها دوست دارند سوسیس های خود را با سالاد کلم ترش یا سیب زمینی بخورند . آن ها همچنین به عنوان فست فود محبوب هستند .
2 – کتلت نان ( Schnitzel )
شنیسل یک تکه نازک گوشت است که به صورت یک برش صاف کوبیده می شود . سپس گوشت را قبل از سرخ کردن در نان ورز می دهند . در آلمان از گوشت خوک به عنوان گوشت انتخابی استفاده می کنند. وینر شنیتسل ، که بیشتر یک غذای اتریشی است ، احتمالاً محبوب ترین غذای اینجا در آمریکای شمالی است .
این یک کتلت است که با ژامبون و پنیر لایه لایه شده و سپس نان و سرخ شده است. شنیتسل سنتی وینر با گوشت گوساله درست می شود ، اما می توانید هر گوشتی را که دوست دارید جایگزین کنید . بسیاری از آلمانی ها دوست دارند شنیسل را با سیب زمینی سرخ شده و سس خامه ای بخورند. اگر می خواهید آن را در خانه درست کنید ، این یک دستور العمل عالی برای وینر شنیتسل است .
3 – پرتزل ( Brezeln )
پرتزل در انگلیسی بیشتر به عنوان چوب شور شناخته می شود. این شیرینی از خمیر گندم است که آن را به صورت گره می بندید . چوب شور آلمانی نرم و پخته است .
می توانید نمک دریا و پنیر آسیاب شده را برای یک میان وعده خوش طعم روی غذای خود قرار دهید. همچنین می توانید با شکر دارچین یا آجیل پر کنید.
لینک اختصاصی چینود
4 – کلم سرخ شده ( Braised Cabbage )
کلم آب پز یک غذای آلمانی بسیار محبوب است. دستور العمل های غذای آلمانی متفاوت است، اگرچه بیشتر آنها کلم را با آبگوشت و سبزیجات برای طعم بیشتر ترکیب می کنند .
کلم سرخ شده می تواند طعمی اکتسابی داشته باشد. برخی از دستور العمل ها به سرکه سیب نیاز دارند که می تواند بسیار زیاد باشد. اما طعم دودی و خوش طعم براتوورست را به خوبی تکمیل می کند .
5 – Labskaus
Labskaus یک غذای گوشت گاو است. ملوانان آلمانی در قرن 18 آن را توسعه دادند و در میان بسیاری از مردم در خشکی محبوب شد. سعی کنید Labskaus خود را در خانه با این دستور العمل آسان برای پیروی درست کنید .
این ترکیبی از گوشت گاو شور ، پیاز ، سیب زمینی است . این مواد با هم له می شوند و با غوره و سایر مواد مانند چغندر ترشی ترکیب می شوند . شبیه پوره صورتی است ، اما زمانی که مواد باقیمانده ای که می خواهید با هم ترکیب کنید، غذای خوبی است .
6 – سالاد سیب زمینی آلمانی ( German Potato Salad )
بد نام ترین عنصر آلمانی سیب زمینی است . بسیاری از انواع سیب زمینی آلمانی وجود دارد زیرا جنوب آلمان منطقه ای مناسب برای کشت سیب زمینی است . بسیاری از باواریایی ها با استفاده از همه چیزهایی که در اختیار دارند ، طیف وسیعی از دستور العمل ها را ارائه کرده اند .
بر خلاف سایر اشکال سالاد سیب زمینی ، سالاد سیب زمینی آلمانی متکی به بیکن ، شکر و سرکه سفید است . با این کار نمک و چربی بیشتری به غذا اضافه می شود ، بدون اینکه بیش از حد کالری داشته باشد . سالاد سیب زمینی مکمل تعدادی از غذاهای اصلی آلمانی است . اگر یک غذای آلمانی آمریکایی می خواهید ، می توانید دستور العمل های سالاد سیب زمینی آلمانی به سبک آمریکایی را به صورت آنلاین پیدا کنید .
7 – Bratkartoffeln ( سیب زمینی سرخ شده )
براتکارتوفلن به سیب زمینی سرخ کرده آلمانی نیز معروف است . این اصطلاح در لغت به معنای ” سیب زمینی سرخ شده ” است و دستور العمل خوبی برای سرآشپز های کم تجربه است .
سیب زمینی های خرد شده را با بیکن و پیاز ترکیب می کنیم و همه چیز را با کره تفت می دهیم تا ترد شوند . برخی از افراد دوست دارند سیب زمینی خود را با تخم مرغ سرخ شده یا سالاد سبک بخورند .
8 – کوفته سیب زمینی ( Kartoffelknödel )
Kartoffelknödel اصطلاح آلمانی برای کوفته سیب زمینی است . سیب زمینی به عنوان پایه کوفته ها عمل می کند ، اما می توانید هر چاشنی و کروتونی را که دوست دارید اضافه کنید .
سپس کوفته ها آب پز می شوند . سپس می توانید کروتون های اضافی را روی آن قرار دهید یا می توانید کوفته های خود را با سس مورد علاقه خود بخورید . با این دستور طرز تهیه آنها را در خانه ببینید .
9 – پنکیک سیب زمینی ( Reibekuchen )
Reibekuchen یک کلوچه یا کلوچه سیب زمینی آلمانی است. اگر قبلاً لاتک داشته اید، Reibekuchen را بسیار شبیه به آن ها خواهید یافت . می توانید سیب زمینی را رنده کنید و سپس با تخم مرغ و آرد ترکیب کنید .
پس از اینکه مخلوط را به صورت نان درآورید ، می توانید آنها را در تابه سرخ کنید تا ترد شوند . Reibekuchen به عنوان یک غذای جانبی عمل می کند و می توانید آنها را با سس سیب یا گوشت چرخ کرده میل کنید .
10 – Maultaschen ( کوفته گوشت )
اگر دلمه ای بدون سیب زمینی می خواهید، می توانید مالتاشن بخورید . آنها از سوابیا ، منطقه ای در جنوب غربی آلمان که با اتریش و سوئیس هم مرز است، آمده اند . این منطقه یک ایستگاه معمولی برای بازرگانان ایتالیایی بود ، به این معنی که غذاهای سوابی تأثیراتی ایتالیایی دارد .
Maultaschen ورقه های کوچکی از ماکارونی است که با مواد مختلف پر شده است . برخی از افراد دوست دارند گوشت چرخ کرده را بگنجانند ، در حالی که برخی دیگر گوشت دودی از جمله سوسیس و کالباس را در آن قرار می دهند . همچنین می توانید پیاز و سبزی را به کوفته های خود اضافه کنید . برخی از افراد پیراشکی خود را با جوشاندن آن در آبگوشت آماده می کنند . اما می توانید آنها را در کره هم سرخ کنید . کلم آب پز یک غذای جانبی رایج با آنهاست .
مطالب مرتبط