امتیاز قهوه یزدی درمیان قهوه ها

4.8/5 - (6 امتیاز)

به نام خدا

امتیاز قهوه یزدی در میان قهوه ها :

می توان گفت یک قهوه با طعم استثنایی و معروف که از دیرباز این نوع قهوه بومی در یزد به شهرت رسیده است . اگر شما جزء افراد طرفدار این نوشیدنی تلخ هستید با چینود در این مطلب همراه باشید . نکته قابل توجه اینکه تحقیقات نشان می‌دهد که افزودن شیر یا خامه به قهوه تاثیری در جذب آنتی اکسیدان‌های آن ندارد.

و همچنین ترجیحا بهتر است شکر اضافه نشود، چون جذب آنتی اکسیدان‌ها را به تاخیر می‌اندازد ، گفته می شود مصرف قهوه در کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را دارد. مصرف روزانه قهوه سبب کاهش آسیب‌های کبدشده  و همچنین پیشرفت هپاتیت C مزمن را کاهش می دهد و از طرفی از بروز سنگ کلیه و صفرا جلوگیری می کند.

و پیشگیری از بیماری آلزایمر به دلیل محرک بودن کافئین موجود در قهوه از دیگر تاثیرات مثبت این نوشیدنی است .

امتیاز قهوه یزدی در میان قهوه ها Yazdi coffee چینود chinod

قهوه یزدی چیست :

درباره این نوشیدنی متفاوت گفته می شود نوعی قهوه سنتی و بومی در شهر یزد می باشد که به جهت استفاده از هل،  نبات و گلاب در طرز تهیه و همچنین مدت زمان پخت طولانی که دارد دارای طعم بسیار خوشمزه و دلچسب است و با توجه به اسناد موجود قدمت تولید این نوع از قهوه به دوره قاجار می‌رسد.

قهوه یزدی به جهت بومی سازی یک نوشیدنی غیر ایرانی و قدیمی شاهدی بر تعاملات فرهنگی مردمان یزدمی باشد که هر عنصر جدید را با ذائقه و میل خود سازگار ساخته و نوع جدیدی از این نوشیدنی را ساخته اند.

و همچنین در طی چند قرنی که وارد ایران و یزد شده با تغییراتی که مردمان یزد در مراحل ساخت آن داده اند، جایگاه خود را در فرهنگ، آداب و رسوم یزدی باز کرده و تبدیل به عنصری جدانشدنی شده است .

همچنین به دلیل نوع پخت طولانی و مواد اولیه با طبع یزدی بسیار سازگار و استفاده آن در مراسم های رواج دارد.

 

لینک اختصاصی چینود

فرآوری داده ها فروشگاه آنلاین لینک

shop.chidon

نمایش لینک

 

( گفته می شود در مراسم فوت و روز سوم درگذشتگان در طول سالیان دراز به صورت یک سنت حسنه در آمده و به نوعی بخشی از فرهنگ مردم یزد شده است )

ثبت قهوه یزدی :

باید بدانید که قهوه یزدی به تازگی در فهرست آثار ناملموس کشور ثبت شده است. گفته می شود قهوه طبعش سرد و خشک است و هل و گلاب و دارچین و نبات با طبع گرم، هم قهوه را خوش طعم می کند و هم طبعش را نیزگرم می کند. دانه‌های قهوه سرشار از آنتی اکسیدان هستند. این قهوه خوشمزه در تیر ماه سال ۱۳۹۸ در اجلاس سراسری میراث ناملموس کشور به ثبت ملی رسید .

بخوانید و بدانید :  بررسی کتاب سال‌ها نوشته آنی ارنو

روش قهوه یزدی باب میل :

می توان گفت قهوه یزدی یا ایرانی، شبیه به قهوه ترک و عربی است ولیکن در طی سال‌ها با افزودن برخی طعم‌دهنده‌های سنتی، مطابق ذائقه یزدی‌ها شده و جایگاه ویژه‌ای را در فرهنگ، آداب و رسوم یزدی به خود اختصاص داده است و شهرت پیدا کرده و توجه توریست های داخلی و خارجی  را نیز به خود جلب کرده است .

( این قهوه شیرین و غلیط را با کیک یزدی به عنوان یک میان وعده برای عصرانه می توانید استفاده کنید و لذت ببرید )

مواد لازم برای تهیه قهوه یزدی : ( برای حداقل دو نفر ) سه قاشق چای خوری پودر قهوه ترک ،  شکر شش قاشق چای خوری ، یک فنجان آب ، هل ،گلاب ، نبات به مقدار لازم .

امتیاز قهوه یزدی در میان قهوه ها Yazdi coffee چینود chinod

طرز تهیه قهوه یزدی :

ابتدا مقدار پودر قهوه را به همراه شکر و یک فنجان آب در کتری یا قهوه جوش مسی می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا به جوش بیاید ،وقتی از به جوش آمدن آن مطمئن شدید شعله را کم کرده و می گذاریم قهوه به مدت 40 دقیقه تا یک ساعت بجوشد و آرام قل بزند .

سپس گلاب، نبات و هل را ( به مقدار دلخواه ) به قهوه خود اضافه و بعد اجازه می دهیم تا قهوه برای یک ساعت دیگر، آرام بجوشد و در نهایت بعد از مدت زمان تعیین شده قهوه یزدی خوشمزه آماده سرو خواهد بود . نوش جان

تولید محتوا تیم چینود

 

 

مطالب مرتبط

خوراک و نوشیدنی همه

طرز تهیه مرغ ترش برای 4 نفر

خوراک و نوشیدنی همه

دستور پخت کیک خانگی

سلامت خوراک و نوشیدنی همه

چرا رژیم ؟؟

خوراک و نوشیدنی همه

25 غذای محلی هند

همه خوراک و نوشیدنی

طرزتهیه قهوه کلدبرو

خوراک و نوشیدنی همه

انواع کوفته خوشمزه بخش 1

خوراک و نوشیدنی همه

انواع کوفته خوشمزه بخش 2

خوراک و نوشیدنی همه

دستور پخت شله مشهدی

 

بنر معرفی لینک چینود chinod link
5 3 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
150


1 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مفیده

مافیا در پسر خوانده
https://B2n.ir/Mafia10