طرز تهیه انواع پاناکوتا

5/5 - (3 امتیاز)

پاناکوتا به چه معناست؟؟

طرز تهیه انواع پاناکوتا : پاناکوتا Panna cotta در ایتالیایی به معنای “خامه پخته” است، بنابراین نمی توان حدس زد که ماده اصلی این دستور غذا چیست. به نظر من این دسر کاملاً با خامه درست شده است و باعث ایجاد حس چربی یا چربی در دهان می شود. این دسر در سراسر ایتالیا بسیار محبوب است. دسر سرد شده یا گاهی اوقات در لیوان بلند سرو می شود که با شیر، خامه، شکر، وانیل و ژلاتین درست می شود که برای سفت شدن و حفظ شکل آن لازم است. با قاشق خورده می شود و به عنوان یک مناسبت خاص یا ایده دسر در هر زمان مناسب است.

پاناکوتا از کجا آمده است؟

پانا کوتا اهل منطقه پیمونته است. ترجمه آن “خامه پخته” است که با ژلاتین غلیظ شده و سپس سرد می شود تا یک ذوب ابریشمی در بافت دهان شما ایجاد شود. معمولاً با سس توت، شکلات یا کارامل سرو می شود.

طرز تهیه انواع پاناکوتا

تاریخچه پاناکوتا

طبق محبوب ترین افسانه، پاناکوتا ظاهراً توسط زنی مجارستانی اختراع شده است که برای یک خانواده اشرافی در پیمونت کار می کرد. گفته می‌شود که او از خامه‌ای که در آن ناحیه به وفور یافت می‌شود، برای ایجاد یک دسر ساده اما خوشمزه که می‌توان آن را برای چند روز نگهداری کرد، استفاده کرد. با گذشت زمان، پاناکوتا فراتر از مرزهای ایتالیا گسترش یافت و به دلیل سادگی و تطبیق پذیری اش، کام ها را در سراسر جهان به دست آورد. علیرغم منشأ ساده‌اش، امروزه این دسر را می‌توان در منوی بهترین رستوران‌ها یافت، که گواهی بر محبوبیت همیشگی آن است.

پاناکوتا چه طعمی دارد؟

این یک دسر نرم، خامه ای و لطیف است که تقریباً در دهان شما آب می شود. مخملی و صاف است. با توجه به اینکه با خامه درست شده است، واقعاً بسیار سبک است. این انواع از دسر ساده و در عین حال خوشمزه هستند.

مواد مورد نیاز جهت تهیه دسر

شما به چند ماده ساده نیاز خواهید داشت:

خامه : من از خامه غلیظ یا غلیظ استفاده می کنم که 35 درصد چربی دارد
شیر : شیر پر چرب
شکر فوق ریز سفید (کرچک) : شکر فوق العاده خوب به راحتی حل می شود
ژلاتین پودری بدون طعم : این دستور بیشتر در مورد استفاده از ژلاتین صحبت می کند
دانه وانیل: ماده اصلی و به راحتی در اکثر سوپرمارکت ها یافت می شود
نمک : فقط کمی برای نشان دادن طعم های طبیعی
جایگزین ها و تغییرات

پس از تسلط بر دستور پخت پاناکوتای ایتالیایی، می توان مواد را جایگزین کرد و متناسب با ذائقه یا نیازهای شما تغییر داد.

شما می توانید از خامه خالص استفاده کنید که هیچ افزودنی نداشته باشد (در صورت استفاده از خامه خالص، اجازه دهید مخلوط گرم شده در یخچال خنک شود اما قبل از ریختن در لیوان ها سفت نشود)
ماست طبیعی یا یونانی را جایگزین شیر کنید
به جای شیر پرچرب می توان از شیر کم چرب استفاده کرد (از تمام شیر پر چرب برای یک دسر سبک تر استفاده کنید)
برای یک دسر بدون لبنیات، خامه و شیر را جایگزین خامه نارگیل کنید
به جای شکر، با عسل با طعم ملایم، شربت افرا، شکر نارگیل یا آگاو شیرین کنید.
به جای یک دانه وانیل از 3 قاشق چایخوری عصاره وانیل استفاده کنید

بخوانید و بدانید :  6 غذای محلی بریتانیا

طرز تهیه انواع پاناکوتا چینود

نکاتی برای موفقیت
ژلاتین را حتما به شیر سرد اضافه کنید. در این صورت ژلاتین غلیظ می شود.
مخلوط خامه/شیر را به آرامی روی حرارت ملایم تا متوسط ​​گرم کنید. این به معنای جوشیدن نیست.
ژلاتین را داخل مخلوط خامه/شیر هم بزنید و روی حرارت قرار دهید. ژلاتین را نجوشانید زیرا خاصیت چسبندگی خود را از دست می دهد.
پس از ریختن مخلوط پاناکوتا در لیوان های سرو، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و با احتیاط در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
پیشنهادات

میوه های تازه یا سس های میوه، همراهی عالی برای دسرهای خامه ای و وانیلی مانند این هستند. سعی کنید توت فرنگی نصف/چهارم شده و بلوبری کامل را با کمی شکر مخلوط کنید. با قاشق روی پاناکوتا با مغز پسته خرد شده بریزید.

طرز تهیه پاناکوتای سنتی ایتالیایی

مرحله 1) اگر از ورقه های ژلاتین استفاده می کنید، باید قبل از استفاده از ورقه های ژلاتین آنها را در آب خیس کنید تا نرم شوند. بنابراین، ژلاتین را در یک کاسه آب سرد حدود 10 تا 15 دقیقه خیس کنید. در حالی که ژلاتین در حال نرم شدن است، خامه تازه را در یک قابلمه کوچک بریزید.

مرحله 2) اگر مانند ما دانه وانیل را انتخاب کرده اید، نیاز دارید آن را از طول برش دهید. دانه ها را با خراش دادن با نوک چاقو خارج کرده و به خامه فرم گرفته اضافه کنید. یا عصاره وانیل را مستقیما به خامه اضافه کنید.

مرحله 3) در آخر شکر را اضافه کنید. به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم ( بدون جوشیدن ) هم بزنید و بپزید. سپس حرارت را خاموش کرده و وانیل را بردارید.

مرحله 4) خامه را در ظرفی بریزید و ژلاتین را اضافه کنید. اگر از ورقه های ژلاتینی استفاده کردید، آن ها را آبکش کنید و با دست به آرامی و به آرامی فشار دهید. آنها را در ظرف خامه داغ فرو کنید. با لیسک هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. در این مرحله پاناکوتا تقریباً تمام شده است! تنها چیزی که باقی می ماند این است که خامه را در لیوان یا فنجان بریزید و بگذارید خنک شود.

طرز تهیه انواع پاناکوتا چینود

طرز سرو پاناکوتا

مرحله اول) چهار لیوان نوشیدنی روزانه را بردارید و آنها را با آب سرد مرطوب کنید

مرحله دوم) آنها را در یک کاسه قرار دهید که وسط آن یک ورق گرد شده است. لیوان ها را طوری قرار دهید که در یک زاویه مایل قرار گیرند. پاناکوتا را داخل لیوان ها بریزید.

مرحله سوم) اجازه دهید تا دمای اتاق خنک شود، سپس با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید.

پس از گذشت این مدت زمان خنک شدن، پاناکوتا آماده نوش جان است!

نحوه نگهداری پاناکوتا

پس از تهیه پاناکوتا، اجازه دهید کاملا در دمای اتاق خنک شود. این کمک می کند تا قبل از یخچال به درستی تنظیم شود. وقتی پاناکوتا خنک شد آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود و بیشتر ببندد. پاناکوتا باید حداقل 6 ساعت یا یک شب در یخچال بماند تا قوام سفت و خامه ای حاصل شود.

بهتر است پاناکوتا در عرض 2 تا 3 روز پس از آماده سازی برای طعم و بافت بهینه مصرف شود. با گذشت زمان ممکن است طراوت خود را از دست بدهد و شروع به جدا شدن کند. به یاد داشته باشید که پاناکوتا یک دسر لطیف است، بنابراین هنگام نگهداری و حمل و نقل آن را با احتیاط رفتار کنید تا شکل و نرمی آن حفظ شود.

بخوانید و بدانید :  قلیه ماهی جنوبی

انواع پاناکوتا

پاناکوتا یک دسر ایتالیایی است که با خامه، شکر و ژلاتین درست می‌شود و سپس با وانیل یا طعم‌های دیگر طعم‌دار می‌شود. این یک دسر همه کاره است که می توان آن را به طرق مختلف تغییر داد تا تغییراتی خوشمزه ایجاد کند. در اینجا چند نوع پاناکوتا وجود دارد:

پاناکوتا شکلاتی

این دستور پخت سنتی پاناکوتا است که در آن شکلات تیره یا شیری در حین آماده سازی اضافه می شود. نتیجه یک دسر خامه ای و غنی با طعم شکلاتی است.

طرز تهیه انواع پاناکوتا

پاناکوتا با نعنا

در این تنوع، عصاره نعناع به دستور اولیه اضافه می شود. می توان آن را با سس شکلاتی برای تضاد طعمی با طراوت سرو کرد.

قهوه پاناکوتا

در این نسخه پاناکوتا با اسپرسو یا قهوه فوری طعم دار می شود. یک دسر ایده آل برای عاشقان قهوه.

پاناکوتا لیمو

اضافه کردن پوست و آب لیمو به دستور اولیه، پاناکوتای تازه و کمی ترش را برای ماه‌های تابستان عالی می‌سازد.

پاناکوتا اسطوخودوس

برای یک پیچش گل، گل های اسطوخودوس به کرم اضافه می شود. این به پاناکوتا طعمی منحصر به فرد و لطیف می دهد.

پاناکوتا نارگیل

این نسخه مقداری از خامه را با شیر نارگیل جایگزین می کند و به پاناکوتا طعمی استوایی می دهد.

انواع سس پاناکوتا

انواع مختلفی از سس همراه پاناکوتا وجود دارد. بیایید به چند مورد از آنها نگاه کنیم:

سس توت

سس تازه و میوه ای که با ترکیبی از توت فرنگی، زغال اخته، تمشک و شاه توت درست می شود. می توان آن را با شکر یا عسل شیرین کرد و برای متعادل کردن شیرینی پاناکوتا عالی است.

سس شکلات

یک سس خامه ای و صاف که با شکلات تیره یا شیری ذوب شده درست می شود. کمی کره اضافه کنید تا سس نرم تر و لطیف تر شود. سس شکلاتی کاملاً با پاناکوتا ترکیب می شود تا ترکیبی غیر قابل مقاومت داشته باشد.

سس کارامل شور

یک سس غنی و مجلل که شیرینی کارامل را با کمی نمک ترکیب می کند. شیرینی کارامل به طور هماهنگ با ظرافت پاناکوتا ترکیب می شود، در حالی که نمک نت متضادی را برای تجربه طعمی متعادل به آن اضافه می کند.

سس میوه گرمسیری

یک سالسا عجیب و غریب که با میوه های استوایی مانند انبه، آناناس یا پاپایا درست می شود. این سس کمی ترش و از نظر طعم غنی است و حس تازه و شادابی به پاناکوتا می بخشد.

سس قهوه

سس معطری که با قهوه یا اسپرسو قوی درست می شود. طعم تند قهوه با شیرینی لطیف پاناکوتا به خوبی جفت می شود و ترکیبی را ایجاد می کند که عاشقان قهوه را به وجد می آورد.

سس میوه عجیب و غریب

یک سالسا پر جنب و جوش و رنگارنگ ساخته شده با میوه های عجیب و غریب مانند کیوی، ماراکوجا یا میوه شور. این سس لمسی تازه و طعمی منحصر به فرد را به پاناکوتا می بخشد و تضاد خوشمزه ای ایجاد می کند.

تیم تولید محتوای چینود

چینود
5 3 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x