خواص چای ترش – دیابت

5/5 - (3 امتیاز)

به نام خدا

خواص چای ترش و دیابت :

چای ترش نوعی دمنوش است که از گیاه گل جامائیکا تهیه می‌شود. این گیاه در قسمت‌هایی از عربستان به‌طور وسیع کشت می‌شود و به همین دلیل برخی آن را به‌ نام چای مکی می‌شناسند. درحال حاضر، این گیاه در ایران در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد.

این گیاه به رنگ قرمز است و طعم ترش و دلچسبی دارد. چای ترش علاوه بر رفع عطش و خستگی، خواص درمانی زیادی دارد. در بخش‌هایی از افریقا از این دمنوش برای رفع گلودرد و سرفه استفاده می‌شود. این دمنوش سرشار از آنتی اکسیدان است و برای پوست، چربی خون و دیابت بسیار مفید است.

خواص چای ترش و دیابت Hibiscus tea چینود chinod

چای ترش ضد دیابت:

یکی از مهمترین خواص چای ترش این است که خواصی مشابه با انسولین دارد و بر بهبودی بیماران دیابتی موثر است. در یک تحقیق در سال 2013، عصاره چای ترش را به نمونه‌های آزمایشگاهی مبتلا به دیابت تزریق کردند و نکته جالب توجه این بود که سطح گلوکز در آنها کاهش یافت.

معمولا بیماران دیابتی، اضافه وزن و چربی خون هم دارند. این افراد بیش از دیگران در معرض سکته‌های قلبی و عروقی قرار دارند. مصرف چای ترش به کاهش کلسترول بد خون نیز کمک می‌کند. چای ترش آنتی اکسیدان فراوانی دارد که باعث افزایش سوخت‌وساز بدن و چربی‌سوزی می‌شود.

 

لینک اختصاصی چینود

فرآوری داده ها فروشگاه آنلاین لینک

shop.chidon

نمایش لینک

 

کافئین موجود در چای ترش در مقایسه با چای سیاه بسیار کمتر است، به همین دلیل می‌توانید با جایگزین کردن چای ترش، مصرف چای سیاه را کمتر کنید. مقدار کافئین کم چای ترش باعث کاهش اشتها می‌شود و در کاهش وزن موثر است.

خواص چای ترش و دیابت Hibiscus tea چینود chinod

طبع چای ترش:

یک نوشیدنی گرم و دلچسب برای فصل سرد است. بسیاری از افراد می‌توانند آن را جایگزین چای سیاه کنند. این چای سرشار از ویتامین‌ سی، ویتامین آ، آهن، کلسیم و پتاسیم است.

کافئین ناچیزی دارد و باعث اختلال در خواب شما نمی‌شود. با این حال، طب سنتی به طبع مواد غذایی مختلف تاکید فراوانی دارد. مقدار مصرف چای ترش باید بر اساس نیاز روزانه شما باشد و لازم است تعادل را برقرار کنید.

طبع آن، سرد و خشک است. به همین دلیل مصرف زیاد آن برای افرد بلغمی و سودآوی مناسب نیست. بلغمی‌ها طبع سرد و تری دارند. افراد سودآوی هم سرد و خشک هستند و با مصرف بیش از حد دچار علایم سردی مثل ضعف و بی‌حالی می‌شوند.

چای ترش یک نوشیدنی دلچسب برای افراد گرم مزاج است. این افراد در فصل تابستان هم می‌توانند برای ایجاد تعادل، از این نوشیدنی مفید بهره‌مند شوند.

چای ترش و لاغری:

در سال 2015 بر روی چای ترش تحقیقی انجام شد و بر اساس آن مشخص شد که باعث کاهش فشار خون می‌شود. در ادامه، بر روی بیماران مبتلا به دیابت و کسانی که مبتلا به اختلال متابولیک بودند، مطالعات زیادی انجام شد و نتایج نشان داد که نوشیدن این چای علاوه بر فشار خون، باعث کاهش کلسترول بد خون نیز می‌شود.

بخوانید و بدانید :  طرح سیمرغ قله هزار

افرادی که فشار خون و چربی خون بالا دارند، به‌طور جدی در معرض خطر سکته قلبی قرار دارند. مصرف به ‌اندازه آن  می‌تواند این خطر را از شما دور کند.با این حال، افرادی که فشار خون بالا دارند، بدون مشورت پزشک استفاده نکنند.

به طور کلی، نوشیدن این چای، بیش از دو لیوان در روز ممکن است باعث ضعف و بی‌حالی در برخی از افراد شود.همانطور که می‌دانید بالا بودن چربی و قند خون رابطه مستقیمی با اضافه وزن دارد، به‌همین دلیل مصرف آن کنار تغذیه سالم به کاهش وزن کمک می‌کند.

خواص چای ترش و دیابت Hibiscus tea چینود chinod

زمان  مصرف :

آماده کردن این دمنوش بسیار ساده است، تنها کافی است یک قاشق چای‌خوری از گیاه آن را داخل قوری آب جوش بریزید. بعد از حدود 5 دقیقه، دمنوش شما آماده است. همانطور که از اسم آن مشخص است. شما می‌توانید یک قاشق مرباخوری عسل یا مقداری نبات به آن اضافه کنید.

طبع چای ترش سرد و خشک است. اضافه کردن نبات یا دارچین طبع آن را متعادل می‌کند. دارچین خاصیت چربی‌سوزی نیز دارد و به کاهش وزن کمک می‌کند. با اضافه کردن دارچین به فنجان چای ترش خود، از این با دارچین بهره ببرید.

فشار خون را ممکن است کاهش دهد و باعث ضعف و بی‌حالی شود، بنابراین توصیه می‌شود آن را به صورت ناشتا مصرف نکنید. بهترین زمان مصرف آن یک ساعت قبل از ناهار است، زیرا ممکن است اشتهای شما را کاهش دهد.

مضرات  :

تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف چای ترش عوارض جدی ندارد. همانطور که قبلا اشاره شد، طبع آن سرد است و افرادی که سرد مزاج هستند، نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند.

نوشیدن  ترش با معده خالی ممکن است باعث ضعف و بی‌حالی شود، زیرا فشار خون را پایین می‌آورد. کسانی که فشار خون پایینی دارند با مصرف مداوم آن ممکن است دچار افت شدید فشار خون شوند.

مصرف بیش از اندازه ممکن است عوارضی مثل سردرد، معده‌درد، حالت تهوع، نفخ و یبوست به همراه داشته باشد. چای ترش همچنین می‌تواند در تاثیر داروهای ضدبارداری تداخل ایجاد کند. افرادی که داروهای خاص مصرف می‌کنند لازم است با پزشک خود در این زمینه مشورت کنند.

تولید محتوا در گروه چینود

 

 

مطالب مرتبط

خوراک و نوشیدنی همه

دستور پخت کیک خانگی

خوراک و نوشیدنی همه

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه

همه خوراک و نوشیدنی

غذاهای مخصوص شب یلدا

خوراک و نوشیدنی همه

انواع دسر خوشمزه بخش 1

همه خوراک و نوشیدنی

فواید و مضرات قهوه

سلامت خوراک و نوشیدنی همه

درمان کبد چرب

سلامت خوراک و نوشیدنی همه

همه چیز درباره غذاهای ارگانیک

خوراک و نوشیدنی همه

چند دمنوش مناسب فصل سرما

 

بنر معرفی لینک چینود chinod link
5 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها